Ontwerp-omgevingsvergunning Woudenbergseweg 41A, Austerlitz

Logo Zeist

Burgemeester en wethouders van Zeist maken op grond van artikel 3.10 Wabo en artikel 3:12 Awb bekend dat zij het bouwplan “Woudenbergseweg 41A te Austerlitz” voorbereiden. Het plan betreft “het oprichten van een nieuwe groepsaccommodatie ter vervanging van een bestaand gebouw”. Het ligt in het bestemmingsplan “Austerlitz-Zeisterbossen” en heeft de bestemming “Maatschappelijk” met de dubbelbestemmingen “Waarde-Natuur” en “Waarde-Archeologie middelhoog”.

T.b.v. de activiteit `Brandveilig gebruiken` wordt de uitgebreide procedure gevolgd.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit wordt, met ingang van 24 januari 2018, gedurende zes weken digitaal ter inzage gelegd in de Publiekshal en is te raadplegen via www.zeist.nl.

Zienswijze

Gedurende de genoemde periode heeft eenieder de gelegenheid om een zienswijze kenbaar te maken. Dit kan naar keuze schriftelijk of mondeling. Schriftelijke reacties kunt u sturen naar Gemeente Zeist, t.a.v. Team Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor het kenbaar maken van een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met het Team Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 14 030. Naast mondelinge zienswijzen, kan dit ook digitaal via www.zeist.nl/zienswijze.

Naar boven