[Omgevingsvergunning IJkenweg 12 Zandhuizen (uitgebreide procedure)]

Logo Weststellingwerf

Burgemeester en wethouders hebben een omgevingsvergunning verleend voor de realisatie van een zorgboerderij op het perceel IJkenweg 12 te Zandhuizen. De bestaande woonboerderij wordt verbouwd tot een zorgboerderij voor vijf senioren.  

Procedure

Voor de omgevingsvergunning is de uitgebreide procedure van artikel 2.12 lid 1, sub a, onder 3º Wabo toegepast. De daarvoor vereiste ruimtelijke onderbouwing is aanwezig. Ook heeft de gemeenteraad een definitieve verklaring van geen bedenkingen verleend.  

Ter inzage

Deze omgevingsvergunning ligt van donderdag 26 juli 2018 tot en met woensdag 5 september 2018 ter inzage. Tijdens deze termijn kunt u de stukken inzien op het gemeentehuis, bezoekadres Griffioenpark 1, 8471 KR te Wolvega. U kunt ook kijken op www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tegen de omgevingsvergunning kan tot en met 5 september 2018 beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen of via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Om te kunnen inloggen hebt u een elektronische handtekening nodig (DigiD). Het indienen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit. Beroep staat ook open voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

 

De omgevingsvergunning treeft in werking op donderdag 6 september 2018. Het indienen van alleen een beroepschrift schort dit niet op. Om de werking van het besluit uit te stellen, is het nodig om bij genoemde rechtbank ook een voorlopige voorziening aan te vragen. De omgevingsvergunning mag niet worden gebruikt voordat op de voorlopige voorziening is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en verzoek om voorlopige voorziening brengt de rechtbank u kosten in rekening. Deze kunt u nalezen op www.rechtspraak.nl.

 

Naar boven