Gemeente Rhenen – Vaststelling Wijzigingsplan “Weteringsteeg 46” te Rhenen

Logo Rhenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat zij het wijzigingsplan “ Weteringsteeg 46” te Rhenen in de vergadering van 17 juli 2017 hebben vastgesteld.

Inhoud

Het wijzigingsplan “Weteringsteeg 46” te Rhenen voorziet in uitbreiden van een bestaande intensieve veehouderij aan de Weteringsteeg 46 in Rhenen. Door de uitbreiding wordt een “wintergarten”(uitloopruimte voor pluimvee) gerealiseerd. Dit zorgt er voor dat het bedrijf kan transformeren naar een welzijnsvriendelijkere pluimveehouderij.

 

Inzien

Het wijzigingsplan, inclusief onderliggende stukken, ligt van donderdag 26 juli 2018 tot en met donderdag 6 september 2018 voor een ieder ter inzage.

•Het wijizgingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl, via identificatienummer NL.IMRO.0340.WPWETERINGSTEEG46-VA01;

•de link naar het wijzigingsplan is ook te vinden op onze website www.rhenen.nl (via de zoekterm “ter inzage leggingen”);

•een papieren exemplaar van het wijzigingsplan is in te zien in het Huis van de gemeente, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen. Inzien kan op afspraak, zie voor meer informatie www.rhenen.nl.

 

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Martijn van Dee, telefoonnummer 140317 of e-mail martijn.van.dee@rhenen.nl, aanwezig op maandag t/m vrijdag behalve op woensdag. Op woensdag kunt u contact opnemen met de collega’s van het cluster Ruimtelijke Ordening.

Beroep

Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten eerder geen zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan naar voren te hebben gebracht kunnen beroep instellen.

Het instellen van beroep kan van vrijdag 27 juli 2018 tot en met donderdag 6 september 2018. Het beroepschrift dient te worden gestuurd naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage, moet worden ondertekend en bevat ten minste:

- de naam en adres van de indiener;

- de dagtekening;

- een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

- de gronden van het beroep.

 

Verzoek om voorlopige voorziening en inwerkingtreding wijzigingsplan

Voor belanghebbende is het ook mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening te doen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien een verzoek om voorlopige voorziening gedurende de beroepstermijn wordt gedaan, wordt de werking van het wijzigingsplan opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Indien geen verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, treedt het wijzigingsplan daags na afloop van de beroepstermijn in werking.

Aan het instellen van beroep en/of het vragen om een voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden.

Naar boven