Ontwerp wijzigingsplan Westerwerf 1

Logo Uitgeest

Burgemeester en wethouders van de gemeente Uitgeest maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan 'Westerwerf 1' met ingang van 26 juli 2018 voor 6 weken ter inzage ligt.

 

Inhoud wijzigingsplan

Het wijzigingsplan heeft betrekking op een afwaardering van de maximale gebruiksmogelijkheden van de horeca aan Westerwerf 1, van maximaal zware horecacategorie 3 naar maximaal middelzware horecacategorie 2. In ruil daarvoor mag op een deel van het tegenoverliggende parkeerterrein bedrijfsbebouwing worden opgericht. In het geldend bestemmingsplan 'Haven- en bedrijventerrein, 1e herziening' ligt op beide percelen een wijzigingsbevoegdheid op grond waarvan dit wijzigingsplan mogelijk is. Het wijzigingsplan 'Westerwerf 1' is een uitwerking van deze bevoegdheid.

 

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het ontwerpwijzigingsplan en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van donderdag 26 juli 2018 gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID NL.IMRO.0450.WPWesterwerf1-ON01. Daarnaast ligt het wijzigingsplan ter inzage in het gemeentehuis van Uitgeest aan Middelweg 28.

 

Hoe kunt u reageren?

Belanghebbenden kunnen tijdens de inzagetermijn zienswijzen naar voren brengen omtrent het ontwerp, bij voorkeur schriftelijk. De schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Uitgeest, Postbus 7, 1910 AA Uitgeest. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met het team Plannen en Projecten, tel. 14 0251. Anonieme zienswijzen en zienswijzen via e-mail laten we buiten behandeling.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martijn Knol van het team Plannen en Projecten van de gemeente Uitgeest, tel. 14 0251 of via e-mail martijnknol@debuch.nl.

 

Uitgeest, 25 juli 2018

Burgemeester en wethouders van Uitgeest, namens dezen: M.M. Knol

Naar boven