Ontwerp bestemmingsplan Plantage De Sniep– deelplan De Tramlus

Logo Diemen

 

Burgemeester en wethouders maken conform artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerp bestemmingsplan Plantage De Sniep – deelplan De Tramlus ter inzage ligt. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het terrein gelegen binnen de keerlus van tramlijn (1)9, tussen de Muiderstraatweg, Het Pontveer, de Gooische Tram en het spoortalud. Het bestemmingsplan maakt de bouw van ca. 100 gestapelde woningen en enkele kleinschalige voorzieningen mogelijk.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt van 27 juli tot en met 6 september 2018 bij de balie in het gemeentehuis ter inzage. Ook is het plan te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de planidn NL.IMRO.0384.BPplantagenoord4-OW01.

Gedurende deze periode kan een ieder, schriftelijk of mondeling, een gemotiveerde zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Diemen, Postbus 191, 1110 AD Diemen. Gelieve bij het onderwerp te vermelden: betreft zaaknummer 2018-045703. Voor het mondeling naar voren brengen van de zienswijze kunt u uiterlijk een week vóór het aflopen van de ter inzage termijn een afspraak maken met Team Ruimtelijke Beleid via het Klant Contact Centrum (telefoonnummer (020) 31 44 888).

Naar boven