Besluit van de inspecteur-generaal van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit van 19 juli 2018, nr. NVWA/2018/5680, houdende wijziging van het Besluit ondermandaat, volmacht en machtiging Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

De inspecteur-generaal van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit,

Gelet op artikel 10, eerste lid, van het Besluit mandaat, volmacht en machtiging LNV 2017 en artikel 2, derde en vierde lid, van de Plantenziektenwet;

Besluit:

ARTIKEL I

Na artikel 6 van het Besluit ondermandaat, volmacht en machtiging Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit wordt een nieuwe paragraaf toegevoegd luidende:

§ 2a. Vervanging

Artikel 6a

De uit dit besluit voor de directeur Strategie voortvloeiende bevoegdheden gaan in geval van afwezigheid over op zijn plaatsvervanger. De uit dit besluit voor de directeur CFO/Financiën voortvloeiende bevoegdheden gaan in geval van zijn afwezigheid over op zijn plaatsvervanger.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 16 juli 2018.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

Utrecht, 19 juli 2018

inspecteur-generaal van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit R.J.T. van Lint

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen 6 weken na de dag van dagtekening van deze Staatscourant een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, divisie Juridische Zaken, team Bezwaar en Beroep, Postbus 43006, 3540 AA Utrecht.

Naar boven