Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen, Middeldijk ongenummerd te Hattemerbroek

Logo Oldebroek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend, dat zij het voornemen hebben met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo, medewerking te verlenen aan een afwijking van het bestemmingsplan. Dit voor het realiseren van een drijvend zonnepark met omheining, bouw van een transformatorstation en hoogzit, parkeerplaats, uitweg en kap van bomen op een aantal percelen aan de Middeldijk (landgoed Noorderhoek) in Hattemerbroek (zaaknummers: 0269201800252 / OLO 3566687).

De gemeenteraad heeft in de raadsvergadering van 12 juli 2018 besloten een ontwerp verklaring van geen bedenkingen af te geven.

Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen

De ontwerpbeschikking omgevingsvergunning, de ontwerp verklaring van geen bedenkingen en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van woensdag 25 juli 2018 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de betreffende stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Oldebroek. De stukken zijn ook digitaal beschikbaar op www.oldebroek.nl.

Iedereen kan van 25 juli 2018 tot en met 4 september 2018 tegen de ontwerpbeschikking omgevingsvergunning en tegen de ontwerp verklaring van geen bedenkingen schriftelijk en gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Oldebroek, Raadhuisplein 1, 8096 CP in Oldebroek. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met het KCC, telefoonnummer: 0525 638200.

Wanneer er zienswijzen tegen de ontwerp verklaring van geen bedenkingen worden ingediend, zullen burgemeester en wethouders deze zienswijzen ter beoordeling aan de gemeenteraad voorleggen.

Wij maken u erop attent dat u alleen beroep tegen de uiteindelijke beschikking omgevingsvergunning kunt indienen als u ook een zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking omgevingsvergunning en u belanghebbende bent.

Oldebroek, 24 juli 2018

Naar boven