WET RUIMTELIJKE ORDENING

Logo Westvoorne

Ontwerpbestemmingsplan

Westerlandseweg 4-8 Tinte/ Aelbrechtsweg 8a Oostvoorne

Burgemeester en wethouders van Westvoorne maken, in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Westerlandseweg 4-8 Tinte/Aelbrechtsweg 8a Oostvoorne ter inzage wordt gelegd. De stukken liggen met ingang van 30 augustus 2018 voor een periode van zes weken ter inzage.

U kunt de stukken downloaden van de website www.westvoorne.nl/grondgebied, onder het kopje ‘bestemmingsplannen’. Ook kunt u het plan inzien via de website RO-Online: www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (IMRO-code) van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0614.WestAel-0010. Tot slot kunt u de stukken op papier inzien in het

gemeentehuis, Raadhuislaan 6 in Rockanje.

Inhoud bestemmingsplan

Het plangebied ligt in het bestemmingsplan “Glastuinbouwintensiveringsgebied Tinte” en heeft betrekking op de percelen Westerlandseweg 4-8 in Tinte en Aelbrechtsweg 8a in Oostvoorne. Met het bestemmingsplan wordt 3 hectare glasrechten op het perceel Aelbrechtsweg 8a weg bestemd en wordt dit perceel bestemd voor akkerbouw. Aan het perceel Westerlandseweg 4-8 wordt 4,17 hectare glasrechten toegevoegd. Verder wordt de woning Westerlandseweg 8 bestemd als ‘plattelandswoning’ en wordt een extra maatwerkbouwvlak voor water-technische voorzieningen gerealiseerd.

Indienen zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn van het ontwerpbestemmingsplan kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan geven. Zienswijzen kunnen door een ieder worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen richt u aan de gemeenteraad van Westvoorne, Postbus 550, 3235 ZH Rockanje. Wanneer u mondeling een zienswijze wilt geven, kunt u hiervoor een

afspraak maken met de behandelend ambtenaar van het team VROM. U bereikt hem/haar via het Servicepunt Westvoorne, telefoonnummer 14 0181.

Rockanje, 29 augustus 2018

Burgemeester en Wethouders van Westvoorne

de secretaris, R.G. Beek

de burgemeester, P.E. de Jong

Naar boven