Staatscourant van het Koninkrijk der Nederlanden

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
ValkenswaardStaatscourant 2018, 42371OverigOprichting Grensoverschrijdend Openbaar Lichaam Natuurgrenspark De Groote Heide

Logo Valkenswaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Valkenswaard maken, op grond van artikel 2 van de Benelux overeenkomst inzake grensoverschrijdende samenwerking tussen territoriale samenwerkingsverbanden of autoriteiten, bekend dat zij de statuten voor het “Grensoverschrijdend Openbaar Lichaam Natuurgrenspark De Groote Heide” hebben getekend en vastgesteld. Deze oprichtingsakte bevat de statuten voor dit nieuwe openbaar lichaam. Andere deelnemers in dit grensoverschrijdend openbaar lichaam zijn de gemeenten Neerpelt en Hamont-Achel (Vlaanderen, België) en de gemeenten Cranendonck en Heeze-Leende (Nederland).

Het Grensoverschrijdend Openbaar Lichaam heeft tot doel het grensoverschrijdende overleg en de grensoverschrijdende samenwerking tussen de genoemde deelnemers te bevorderen bij de doelen van de samenwerking Natuurgrenspark De Groote Heide. Dit zijn natuurontwikkeling, toerisme & recreatie en gebiedsmarketing.

De oprichtingsakte kunt u inzien via de website www.valkenswaard.nl.

Valkenswaard, 17 juli 2018.

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris, de burgemeester,

drs. R.F.W. van Eijck drs. A.B.A.M. Ederveen