HERSTELBESLUIT BESTEMMINGSPLAN MOOKERPLAS EN OMGEVING, 1e HERZIENING

Logo Mook en Middelaar

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 12 juli 2018 het bestemmingsplan 'Mookerplas en omgeving, 1e herziening opnieuw heeft vastgesteld. Het betreft hier een herstelbesluit van het raadsbesluit genomen op 11 mei 2017.

 

De Raad van State heeft de gemeenteraad in de gelegenheid gesteld om het bestemmingsplan te herstellen. Het herstelbesluit heeft betrekking op de geprojecteerde 'veiligheidszone -lpg' rondom het lpg-vulpunt van het tankstation aan de Rijksweg 184 te Plasmolen. De contour van de 'veiligheidszone - lpg' is middels dit bestemmingsplan conform de feitelijke situatie ingetekend op de verbeelding.

 

Het gehele bestemmingsplan is één op één overgenomen, waarbij alleen de aanpassing (aanduiding 'veiligheidszone-lpg') is verwerkt. In de toelichting van het bestemmingsplan is de wijziging opgenomen in het overzicht van planverbeteringen. Daarnaast is een korte verantwoording opgenomen van deze wijziging.

 

Inzien

Het vaststellingsbesluit , het vastgestelde bestemmingsplan en daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 25 juli 2018 op het gemeentehuis ter inzage. De stukken zijn ook digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0944.BPMOOKERPLASEO2016-VA02.

 

Beroep

Belanghebbenden kunnen tegen de, met het herstelbelsuit van 12 juli 2018, in het bestemmingsplan aangebrachte wijzigingen, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. De termijn voor het indienen van beroep bedraagt zes weken en vangt aan op de dag na datum terinzagelegging. Beroep schorst de werking van het besluit niet. Hiervoor kan de vorozieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State, via voornoemd adres, worden verzocht om een voorlopige voorziening te treffen.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met KlantContactCentrum op telefoonnummer (024) 6969111 of via e-mail gemeente@mookenmiddelaar.nl.

 

Mook, 12 juli 2018

De raad van de gemeente Mook en Middelaar,

Namens deze:

T. Peters-Sengers, griffier mr.drs. W. Gradisen, voorzitter

Naar boven