Bekendmaking ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende ontwerp-verklaring van geen bedenkingen Slingelandseweg 17d in Giessenburg.

Logo Giessenlanden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Giessenlanden maken bekend dat zij het voornemen hebben met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo, medewerking te verlenen aan afwijkingen van het bestemmingsplan op het perceel Slingelandseweg 17d te Giessenburg. De ontwerpvergunning heeft betrekking op:

1. Bouwen (art. 2.1, lid 1 onder a Wabo)

2. Planologisch afwijken (art. 2.1, lid 1 onder c Wabo)

In de ontwerp-omgevingsvergunning wordt medewerking verleend aan het aanleggen en verhuren van sampans door de exploitanten van de Hanneshoeve, het aanleggen van de bootjes door derden (dagrecreanten/bezoekers theetuin), het plaatsen van het openbaar toilet en de "koffiekot" in de theetuin/picknickweide en met als horeca-activiteit het schenken van licht-alcoholische dranken in de theetuin/picknickweide op het perceel Slingelandseweg 17D te Giessenburg".

De locatie van de vergunning wordt verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen via planID NL.IMRO.0689.PBslingelandsewg17-ont1.

De ontwerpbeschikking, de afgegeven ontwerp-verklaring van geen bedenkingen en de daarbij behorende stukken liggen vanaf vrijdag 20 juli 2018, gedurende 6 weken digitaal ter inzage (t/m donderdag 30 augustus 2018).

Belanghebbenden kunnen hun zienswijzen hierover schriftelijk en mondeling binnen deze termijn indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van gemeente Giessenlanden en worden verzonden aan Gemeente Giessenlanden, Postbus 1, 4223 ZG Hoornaar. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met en de heer J. Kiele van Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid (tel. 078 - 770 3158).

 

Naar boven