Besluit hogere waarden Wet geluidhinder vastgesteld, gemeente Vlaardingen

Logo Vlaardingen

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in artikel 110 c Wet geluidhinder (Wgh) het volgende bekend.

 

Besluit hogere waarden Wgh

Uit onderzoek is gebleken dat het mogelijk en noodzakelijk is om voor acht woningen hogere waarden vanwege het wegverkeerslawaai vast te stellen op grond van de Wgh. Het ontwerpbesluit heeft van 15 november 2017 tot 27 december 2017 ter visie gelegen. Gedurende deze periode zijn geen zienswijzen ontvangen. Inmiddels heeft het college van burgemeester en wethouders besloten tot het vaststellen van de hogere waarden. Dat besluit is hierbij bekendgemaakt.

 

Inzage

Het besluit hogere waarden Wgh ligt met ingang van donderdag 25 januari 2018, gedurende een termijn van 6 weken ter inzage bij het Stadskantoor aan Westnieuwland 6, maandag t/m vrijdag tijdens openingsuren van 8.00 – 17.00 uur.

 

Gedurende voornoemde termijn van 6 weken, van 25 januari t/m 7 maart 2018, kan tegen het besluit beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag, door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

 

Vlaardingen, 24 januari 2018

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen

 

Naar boven