Kennisgeving ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerp VVGB Rijnstraat 6 en 6a in Maurik

Logo Buren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Buren maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn de omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van diverse bouwwerken aan de Rijnstraat 6 en 6a in Maurik bestaande uit de activiteiten:

• Bouwen (Art. 2.1 lid 1a Wabo);

• Strijdig gebruik bestemmingsplan (Art. 2.1 lid 1c Wabo).

De gemeenteraad heeft voor dit project op 19 december 2017 een ontwerp-verklaring van geen bedenkingen (VVGB) afgegeven.

 

Waar kunt u de stukken inzien?

De ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de ontwerp-omgevingsvergunning zijn digitaal te raadplegen op de websites www.buren.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0214.BUROMG2017003-on01). Ook liggen de ontwerpen gedurende bovengenoemde termijn ter inzage bij de Infobalie van het gemeentehuis, De Wetering 1 te Maurik.

 

Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?

De ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerp VVGB liggen 6 weken ter inzage. De periode start op dinsdag 24 juli 2018 en loopt tot en met maandag 3 september 2018. Tijdens de inzage termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijze naar voren brengen bij burgemeester en wethouders, Postbus 23, 4020 BA te Maurik. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Degene die mondelinge zienswijze naar voren willen brengen kunnen contact opnemen met Omgevingsdienst Rivierenland (tel 0344-579314). Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

 

 

Naar boven