Gemeente Midden-Delfland – Verleende omgevingsvergunning waarbij uitgebreide procedure voor een omgevingsvergunning is gevolgd - Het oprichten van een woning aan de Veldvreugd 19, 2636 JJ Schipluiden

Logo Midden-Delfland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken bekend dat de volgende omgevingsvergunningen zijn afgegeven:

Schipluiden

- Het oprichten van een woning aan de Veldvreugd 19, 2636 JJ Schipluiden (17-07-2018) (Z-HZ_WABO-2018-0127).

 

Het besluit kunt u ook inzien als PDF op www.ruimtelijkeplannen.nl onder imro-code NL.IMRO.1842.ovVeldvreugdnb18sl-va01. Op deze website kiest u voor bestemmingsplannen onder de kop “Een plan BEKIJKEN”, waarna u de mogelijkheid heeft het besluit op te roepen op het scherm. Dit kan bijvoorbeeld door de naam van het besluit in te typen of in te zoomen op de kaart.

 

Belanghebbenden, die een zienswijze tegen het ontwerp-besluit hebben ingediend dan wel belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij tijdens de terinzageleggingstermijn hier redelijkerwijs niet toe in staat zijn geweest, kunnen in beroep gaan tegen dit besluit. De termijn voor het indienen van een beroepschrift is zes weken na de dag van de terinzagelegging. U kunt in beroep gaan bij de Rechtbank‘s-Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage.

Bij het beroepschrift dient zo mogelijk een afschrift van het bestreden besluit te worden overgelegd en in het beroep moet ten minste de volgende staan: naam en adres van de belanghebbenden; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroepschrift is gericht; de gronden van het beroep;

Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift dienen griffierechten te worden betaald.

 

U kunt ook digitaal een bezwaarschrift indienen. Dit formulier vindt u op de gemeentelijke website: www.middendelfland.nl/zienswijze. Voor het digitaal indienen van een zienswijze moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden.

 

Wanneer er sprake is van dringende spoed en niet kan worden gewacht op de beslissing op bezwaar of beroep, kan aansluitend een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank ‘s-Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage. Voor dit verzoek betaalt u griffierecht.

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden.

 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving, tel. (015) 380 41 11.

 

 

 

Naar boven