Vastgesteld bestemmingsplan "Nieuw Weverseinde Puttershoek"

Logo Binnenmaas

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad van Binnenmaas op 5 juli 2018 het volgende bestemmingsplan heeft vastgesteld:

 

  • 1.

    “Nieuw Weverseinde Puttershoek” (ongewijzigde vaststelling; Imro: NL.IMRO.0585.BPPTHNWeinde.VG01)

 

Inhoud bestemmingsplan “Nieuw Weverseinde”

Met dit bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt om 20 (huur)woningen te realiseren op de locatie waar nu 23 woningen gesitueerd zijn. De bestaande woningen voldoen in bouwkundig opzicht en de grootte niet langer aan de eisen van deze tijd. Er zullen om die reden 20 woningen worden gerealiseerd die tevens anders worden gesitueerd ten opzichte van de bestaande verkaveling.

 

Terinzagelegging

Het vaststellingsbesluit, alsmede het bestemmingsplan zelf en de daarop betrekking hebbende stukken, zullen met ingang van maandag 23 juli 2018 gedurende een (beroeps)termijn van zes weken tijdens openingstijden ter inzage liggen bij de balie Omgevingszaken in het gemeentehuis. De stukken zijn ook te raadplegen via www.binnenmaas.nl onder ‘Actueel / Bekendmakingen en besluiten’. Daarnaast is het vastgestelde bestemmingsplannen met de bijbehorende stukken digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl 

 

Beroep

Degenen die tijdig hun zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, kunnen gedurende bovengenoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Voorlopige voorziening

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. De indiener van een beroepschrift kan daarom gedurende bovengenoemde termijn eveneens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Inwerkingtreding

Ingevolge artikel 3.8, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening treedt een besluit tot vaststelling in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen die termijn naast een beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, zal de werking van dit besluit worden opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

B.M. Brekelmans mr. drs. A.J. Borgdorff

 

Maasdam, 20 juli 2018

   

Naar boven