Ontwerpweigering omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan Provincialeweg Noord 51b te Almkerk

Logo Woudrichem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woudrichem maken, op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de Algemene wet bestuursrecht (Awb), bekend dat zij van plan zijn om een omgevingsvergunning te weigeren voor het gebruik van de voormalige bedrijfswoning als plattelandswoning op het adres Provincialeweg Noord 51b te Almkerk.

Het ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning voor de activiteit afwijken van het bestemmingsplan voor het gebruik van de voormalige bedrijfswoning als plattelandswoning op het adres Provincialeweg Noord 51b te Almkerk ligt met de bijbehorende stukken vanaf 20 juli 2018 gedurende zes weken ter inzage.

 

U kunt de stukken inzien bij de gemeente Woudrichem bij de balie van de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Woudrichem. U kunt hiervoor een afspraak maken via het afspraakformulier op www.woudrichem.nl of telefonisch: (0183) 308100.

 

Tevens zijn de stukken raadpleegbaar via RO-online (www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0874.BUITOV201804-ONT1).

 

Gedurende deze termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over de ontwerpweigering kenbaar maken. Een zienswijze dient ingediend te worden bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Woudrichem, postbus 6, 4285 ZG Woudrichem. Zienswijzen kunnen niet via de elektronische weg (e-mail) worden ingediend.

Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid mondeling zienswijzen kenbaar te maken, kunt u binnen de gestelde termijn bij de gemeente Woudrichem contact opnemen met mevrouw W. Zwanenberg of de heer W. Vermeulen, telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0183) 308000.

 

Woudrichem, 19 juli 2018

Burgemeester en wethouders van Woudrichem

Naar boven