Kennisgeving ontwerp omgevingsvergunning Buitentrap Change, gemeente Amsterdam

Logo Amsterdam

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam maakt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij voornemens is om in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor afwijking van het bestemmingsplan een omgevingsvergunning te verlenen voor:

 

  • het afwijken van het bestemmingsplan De Nieuwe Bijlmer voor de bouw van een buitentrap van maaiveld naar het niveau van de Bijlmerdreef tbv het woningbouwcomplex Change=. De locatie van de buitentrap is ter hoogte van de Bijlmerdreef en Elizabeth Cady Stantonplein te Amsterdam; (OLOnr. 3660989)

 

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning (OLOnr. 3660989) en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 19 juli 2017 gedurende zes weken ter inzage in:

 

  • Stadsdeelkantoor Zuidoost, Anton de Komplein 150, 1102CW, Amsterdam Zuidoost

 

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het College van burgemeester en wethouders, tav afdeling Juridische zaken, stadsdeel Zuidoost, Postbus 12491, 1100 AL Amsterdam Zuidoost. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. U kunt hiervoor een afspraak maken met de afdeling Vergunningen, Stadsdeel Zuidoost op telefoonnummer 14020. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Amsterdam Zuidoost, 18 juli 2018

 

College burgemeester en wethouders,

 

Secretaris

Burgemeester

 

Naar boven