Kennisgeving 2 geweigerde omgevingsvergunningen Noorderpolder II, De Velden fase 3 te Zierikzee

Logo Schouwen-Duiveland

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Schouwen-Duiveland maakt bekend dat zij 2 omgevingsvergunningen heeft geweigerd voor het bouwen van totaal 18 (2x9) woningen in Noorderpolder II, De Velden fase 3 te Zierikzee.

De aanvragen van 6 oktober 2017 en 28 november 2017, de ontwerpweigeringen om omgevingsvergunning, de daarbij behorende ontwerp weigeringen verklaring van geen bedenkingen en voorts de bijbehorende stukken hebben vanaf maandag 26 maart 2018 tot en met 7 mei 2018 ter inzage gelegen via de gemeentelijke website en op het gemeentehuis.

Ter inzage

De aanvragen, de beschikkingen met daarbij de geweigerde verklaringen van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken liggen van maandag 23 juli 2018 tot en met 3 september 2018 ter inzage en kunnen na telefonische afspraak, via telefoonnummer 0111 452 252, worden ingezien.

Beroep

Gedurende de inzage termijn kan beroep worden ingesteld tegen de geweigerde omgevingsvergunningen en de geweigerde verklaringen van geen bedenkingen. Beroep kan worden ingesteld door iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen de ontwerpbeschikkingen kenbaar te maken, door iedere belanghebbende die een zienswijze heeft ingediend en tegen wijzigingen in de beschikkingen. Een beroepschrift kunt u indienen bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant, team Bestuursrech6t, Postbus 90006, 4800 PA Breda.. Het is bovendien mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzitter van voornoemde rechtbank gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift.

 

Zierikzee, 20 juli 2018

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland

Naar boven