Ontwerp omgevingsvergunning Snelfietsroute en verleggen de Horst (deel tussen Eftelingsestraat en Europalaan)

Logo Loon op Zand

NL.IMRO.0809.OVSFREurlEfts-ON01

Burgemeester en wethouders zijn voornemens op grond van artikel 2.1, eerste lid, onder c, artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 en artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een vergunning te verlenen voor verlegging Horst en aanleg snelfietsroute (deel Europalaan – Eftelingsestraat).

De omgevingsvergunning wordt verleend voor de activiteit ‘Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ (planologisch strijdig gebruik), vergunningnummer: UV 20181142

Ten behoeve van de (ontwerp) omgevingsvergunning gaf de gemeenteraad op 5 oktober 2017 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen af.

Inzage

U kunt de aanvraag, ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken inzien. U kunt dit doen in de periode van donderdag 19 juli 2018 tot en met woensdag 29 augustus 2018. U kunt terecht in Het Klavier, Anton Pieckplein 1 te Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 0416-289111 of bij de informatiebalie in Het Klavier. Ook kunt u de stukken bekijken via www.loonopzand.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reactie geven

U kunt binnen de genoemde periode een mondelinge of schriftelijke zienswijze geven op de ontwerp omgevingsvergunning. Ook kunt u een zienswijze geven op de ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad ten aanzien van de (ontwerp) omgevingsvergunning. Stuur uw schriftelijke zienswijze naar:

Het college van burgemeester en wethouders van Loon op Zand

Postbus 7

5170 AA Kaatsheuvel.

Wij vragen u in uw zienswijze het vergunningnummer (UV 20181142) te noemen en aan te geven of uw zienswijze betrekking heeft op de ontwerp omgevingsvergunning en/of de ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad.

Contact

Wilt u meer informatie of een mondelinge zienswijze geven? Neem dan contact op met M. Prins van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 0416-289049 of e-mail: m.prins@loonopzand.nl.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven