Gewijzigde vaststelling beheersverordening “Woongebied Maarn en Maarsbergen 1e herziening”

Logo Utrechtse Heuvelrug

Burgemeester en wethouders van de gemeente Utrechtse Heuvelrug maken bekend dat de gemeenteraad op 9 juli 2018 de beheersverordening “Woongebied Maarn en Maarsbergen 1e herziening” gewijzigd heeft vastgesteld (identificatienummer: NL.IMRO.1581.MAAwoongebiedveeg-BV03).

Wat houdt deze beheersverordening in?

Een beheersverordening is bedoeld om bestaande situaties vast te leggen en kan in plaats van een bestemmingsplan worden gebruikt. Op 15 december 2014 heeft de gemeenteraad de beheersverordening 'Woongebied Maarn en Maarsbergen' vastgesteld. Sindsdien is geconstateerd dat een aantal aspecten uit de beheersverordening verbetering behoeft. Hiervoor is de concept beheersverordening “Woongebied Maarn en Maarsbergen 1e herziening” opgesteld. Van 23 februari 2018 tot en met 5 april 2018 heeft deze ter inzage gelegen. Hoe met de ingekomen reacties op het concept is omgegaan kunt u nalezen in de Nota Inspraak.

Het plangebied omvat de woongebieden van Maarn en Maarsbergen.

Hoe kunt u de beheersverordening inzien of raadplegen?

De beheersverordening (en de daarop betrekking hebbende stukken) is digitaal raadpleegbaar en beschikbaar via de website van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Ga naar www.heuvelrug.nl./terinzage.  

U kunt het plan ook inzien in het Publiekscentrum, Cultuurhuis Pléiade, Kerkplein 2 in Doorn tijdens de openingsuren

Inwerkingtreding

Tegen de vaststelling van de beheersverordening is geen beroep mogelijk. De beheersverordening treedt in werking op 20 juli 2018.

 

Doorn, 19-07-2018

Naar boven