Ter inzage legging ontwerpbestemmingsplan Parapluherziening Parkeren Gouda

Logo Gouda

 

Burgemeester en wethouders van Gouda maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan Parapluherziening Parkeren Gouda ter inzage leggen. Het doel van het plan is het planologisch-juridisch verankeren van de parkeernormering en de regeling omtrent laden en lossen voor het gehele grondgebied van de gemeente Gouda. 

Het ontwerpbestemmingsplan Parapluherziening Parkeren Gouda ligt van 19 juli tot en met 29 augustus 2018 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage: 

- Digitaal via de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn= NL.IMRO.0513.0006BPparkeren-OB01

- Op papier tijdens de openingsuren van het Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1 in Gouda. 

Kijk voor meer informatie op www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen

Gedurende deze termijn kan iedereen bij voorkeur schriftelijk zienswijzen indienen over het ontwerpbestemmingsplan Parapluherziening Parkeren Gouda. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de Gemeenteraad van Gouda, t.a.v. afdeling Ruimtelijk beleid en advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer B. van Oosten, telefoonnummer: 0182-588242 of mail bert.vanoosten@gouda.nl

 

Gouda, 18 juli 2018

  

 

Naar boven