Vastgesteld wijzigingsplan ‘Mill Centrum, Schoolstraat 17 Mill’.

Logo Mill en Sint Hubert

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert maken bekend dat zij op 19 juni 2018 hebben besloten om:

1. met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening het wijzigingsplan ‘Mill Centrum, Schoolstraat 17 Mill’ ongewijzigd ten opzichte van het ter visie gelegen hebbende ontwerpwijzigingsplan vast te stellen. Het wijzigingsplan voorziet in de wijziging van de bestemming ‘Detailhandel’ in de bestemming ‘Wonen’;

2. geen exploitatieplan vast te stellen.

Ter inzage

Het wijzigingsbesluit, inclusief wijzigingsplan en het besluit tot niet vaststellen van een exploitatieplan liggen vanaf woensdag 18 juli 2018 gedurende zes weken ter inzage. Een uitgeprint exemplaar kan tijdens openingstijden worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis te Mill. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder ID-nummer: NL.IMRO.0815.BPL17076WMI-VA01.

Beroep

Tegen het vastgestelde uitwerkingsplan is beroep mogelijk gedurende zes weken na aanvang van de beroepstermijn. De beroepstermijn vangt aan op de dag na die waarop het uitwerkingsplan ter inzage is gelegd, ofwel op donderdag 19 juli 2018.

Het beroep moet worden ingesteld bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze over het ontwerp uitwerkingsplan bij burgemeester en wethouders naar voren te brengen.

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daartoe moet binnen de beroepstermijn, door een belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het uitwerkingsplan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven