Ter inzage legging ontwerpbestemmingsplan Monseigneur Meeuwissenstraat Oud Gastel

Logo Halderberge

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Halderberge maakt bekend dat met ingang van 19 juli 2018 gedurende zes weken ( t/m 29 augustus 2018) voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan ‘Monseigneur Meeuwissenstraat Oud Gastel’ met plannummer NL.IMRO.1655.BP3012-B001 ter inzage ligt. Het bestemmingsplan betreft het mogelijk maken van een woning, de uitbreiding van een fysiotherapiepraktijk en een weg.   

Tijdens bovengenoemde periode kan eenieder het ontwerpbestemmingsplan ‘Monseigneur Meeuwissenstraat Oud Gastel’ inzien. Dit is mogelijk tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij het omgevingsloket in het gemeentehuis, Parklaan 15 te Oudenbosch. U wordt aangeraden om hiervoor een afspraak te maken via de gemeentelijke website. Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken is ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.halderberge.nl en via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. 

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunt u een schriftelijke zienswijze betreffende het ontwerpbestemmingsplan ‘Monseigneur Meeuwissenstraat’ indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Halderberge, Parklaan 15, Postbus 5, 4730 AA Oudenbosch. Indien u dit mondeling wenst te doen, kunt u contact opnemen met behandelend ambtenaar mw. C. Hoogers op het nummer 0165-390514.

 

Oudenbosch, 18 juli 2018

Naar boven