Ontwerp wijzigingsplan

Logo Venlo

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Venlo maakt op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de terinzagelegging bekend van het ontwerpwijzigingsplan ‘Uitbreiding glastuinbouwlocatie Broekstraat – Tuindersweg Belfeld’.

Het ontwerpwijzigingsplan betreft een bedrijfsuitbreiding met kassen op de percelen E 141, 142, 143 en 1116 en waterbassins op de percelen E 788 en 789.

 

Inzage

Het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van maandag 16 juli 2018 tot en met zondag 26 augustus 2018 gedurende zes weken op werkdagen in het Stadskantoor, Hanzeplaats 1 te Venlo, voor eenieder op afspraak ter inzage. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantencontactcentrum, telefoonnummer 14 077.

De bekendmaking van het wijzigingsplan vindt eveneens plaats in de Staatscourant. De digitale versie is in te zien via de gemeentelijke website www.venlo.nl/plannen-ter-inzage.

Daarnaast is de digitale versie in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer: NL.IMRO.0983.BP201809BROEKSTR-ON01.

 

Zienswijzen

Tijdens deze periode van terinzagelegging kunnen belanghebbenden naar keuze mondelinge of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen het ontwerpwijzigingsplan. Deze zienswijze(n) moet uw naam, adres en registratienummer bevatten, en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouder, Postbus 3434, 5902 RK Venlo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met het Team Bouwen en -Milieu, bereikbaar op 077-3596606. Het is niet mogelijk per e-mail zienswijzen in te dienen.

 

Naar boven