Ontwerpverklaring van geen bedenkingen en ontwerpbesluit omgevingsvergunning Stelvenseweg ong. in Made, gemeente Drimmelen

Logo Drimmelen

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning af te geven voor het afwijken van de maatvoering zoals opgenomen het bestemmingsplan Buitengebied, ten behoeve van de bouw van een bedrijfsruimte voor een glastuinbouwbedrijf aan de Stelvenseweg ong. in Made.

Hiertoe heeft de gemeenteraad op 5 juli 2018 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven. Daarbij heeft de raad besloten de bevoegdheid tot het afgeven van de definitieve verklaring van geen bedenkingen te delegeren aan het college van burgemeester en wethouders van Drimmelen, wanneer er geen zienswijzen tegen de ontwerpverklaring van geen bedenkingen worden ingediend.

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit met de ruimtelijke onderbouwing, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 20 juli 2018 gedurende zes weken (tot en met donderdag 30 augustus) ter inzage bij de servicebalie in het gemeentehuis, Park 1 in Made.

De stukken zijn ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (IMRO-code: NL.IMRO.1719.1omg18stelvenseweg-on01).

Indienen zienswijze

Gedurende de periode van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken ten aanzien van het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen. Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Grondgebied. Het postadres voor het indienen van schriftelijke zienswijzen is: Postbus 19, 4920 AA Made.

Indien de zienswijzen betrekking hebben op het ontwerpbesluit omgevingsvergunning, kunt u deze richten aan het college van burgemeester en wethouders van Drimmelen.

Indien de zienswijzen betrekking hebben op de ontwerpverklaring van geen bedenkingen, kunt u deze richten aan de gemeenteraad van Drimmelen.

 

Made, 19 juli 2018

Burgemeester en wethouders van Drimmelen

Naar boven