Bekendmaking Ontwerpvergunning Brandveiliggebruik, Beekland 1-3 en 6-8 te Roden, het brandveilig gebruiken van de panden

Logo Noordenveld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

Beekland 1-3 en 6-8 te Roden

Tevens maken zij bekend dat de Raad van de gemeente Noordenveld deze aanvraag laat vallen onder de categorieën van gevallen waarvoor geen verklaring van geen bedenkingen is vereist.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 10 juli 2018 gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage in het gemeentehuis te Roden. Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen worden ingebracht. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan ons college. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met een medewerker van de vergunningenbalie. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Naar boven