Vaststelling “2e partiele herziening bestemmingsplan Huisdijk - Gerichtenweg”

Logo Elburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken bekend, dat de gemeenteraad op 9 juli 2018 de “2e partiele herziening bestemmingsplan Huisdijk - Gerichtenweg” ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan regelt de hernieuwde vastlegging van het voor perceel Huisdijk 13 geldende bouwvlak. Bij digitale raadpleging van het geldende plan werd dat bouwvlak niet zichtbaar. Deze digitale omissie is nu hersteld. Ten behoeve van het bestemmingsplan is geen exploitatieplan opgesteld.

Met ingang van woensdag 18 juli 2018liggen het raadsbesluit en het bestemmingsplan, met de daarbij behorende stukken, gedurende zes weken (tot en met 28 augustus 2018) ter inzage in het gemeentehuis te Elburg, themabalie Vergunningen. U kunt hiervoor een afspraak maken via afspraak.elburg.nl of via de gemeentelijke website www.elburg.nl. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 0525-688688. Tevens kunnen deze stukken gedurende de genoemde periode worden geraadpleegd via:

- de gemeentelijke website: https://www.elburg.nl/Bestuur/Bekendmakingen/Bestemmingsplan 

- de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0230.PH2HUISGERICHT2018-VST1

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kunnen belanghebbenden die reeds een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingebracht en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingebracht, met ingang van de genoemde datum, gedurende zes weken beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn door degene die tijdig een beroepschrift heeft ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening (schorsingsverzoek) wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, wordt de werking van het bestemmingsplan opgeschort totdat op dit verzoek is beslist.

Elburg, 17 juli 2018

Burgemeester en wethouders van Elburg.

 

Naar boven