Verleende omgevingsvergunning 1e fase en verklaring van geen bedenkingen voor het oprichten van 2 winkelruimten en 30 eengezinswoningen (waarvan 4 appartementen) aan het Molenpad in Leidschendam

Logo Leidschendam-Voorburg

Burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maken bekend dat met toepassing van artikel 2.12, lid 1a onder 3º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning 1e fase is verleend voor het oprichten van twee winkelruimten en dertig eengezinswoningen (waarvan vier appartementen) aan het Molenpad in Leidschendam.

Ter inzage

De omgevingsvergunning is voorbereid volgens afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Dat betekent dat de aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen met alle daarbij behorende stukken gelijktijdig ter inzage hebben gelegen. Dit was in de periode van 8 februari 2018 t/m woensdag 21 maart 2018. Tijdens deze periode zijn 49 zienswijzen ingediend. Deze zienswijzen zijn beoordeeld, maar hebben geen aanleiding gegeven om geen medewerking te verlenen aan het voorgestelde plan. De raad heeft op 10 juli 2018 de benodigde definitieve verklaring van bedenkingen afgegeven.

De verleende omgevingsvergunning 1e fase met alle daarbij behorende stukken ligt vanaf donderdag 26 juli 2018 t/m woensdag 5 september 2018 digitaal ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Koningin Wilhelminalaan 2, Leidschendam). De stukken zijn in te zien op de gemeentelijke website www.lv.nl/plannen-ter-inzage ook kan het plan worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1916.Jlocatie-VG01)

Beroepschrift

Belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerpbesluit tijdig zienswijzen hebben ingediend, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij met betrekking tot het ontwerpbesluit niet tijdig een zienswijze hebben ingebracht, kunnen gedurende de termijn van inzage tegen deze omgevingsgunning een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Den Haag, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Crisis- en herstelwet

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent, dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Vermeld in

het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Naar boven