Bekendmaking ontwerp-omgevingsvergunning, Benedenheulseweg 52ain Stolwijk.

Logo Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, onder a, onder 3º Wet algemene bepalingen omgevingsrecht af te wijken van het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning te verlenen voor het legaliseren van een plattelandswoning op het in voorbereiding zijnde adres Benedenheulseweg 52a in Stolwijk.

De ontwerp-omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen voor eenieder met ingang van 24 januari 2018 voor een periode van zes weken (tot en met 6 maart 2018) ter inzage op het gemeentekantoor, Dorpsplein 8 in Stolwijk. Indien u de stukken wilt inzien, kunt u daarvoor een afspraak maken met de heer K. Brandwijk van afdeling Ruimtelijke ontwikkeling (via telefoonnummer 14 0182). U kunt de ontwerp-omgevingsvergunning ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de genoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze (een gemotiveerde reactie) over de ontwerp-omgevingsvergunning naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Voor het maken van een afspraak voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling. Informatie dhr. K. Brandwijk, tel. 14 0182, email k.brandwijk@krimpenerwaard.nl. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen naar voren brengen over een ontwerpbesluit, kunnen later beroep instellen tegen een definitief besluit.

Bekendmaking ontwerpbesluit vaststellen hogere waarden geluid , Benedenheulseweg 52a in Stolwijk.

Burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard zijn voornemens het volgende besluit te nemen:

-Het vaststellen van hogere geluidswaarden voor het in voorbereiding zijnde adres Benedenheulseweg 52a in Stolwijk.

Het besluit tot het vaststellen van hogere geluidswaarden wordt gecombineerd met het besluit tot het verlenen van de omgevingsvergunning voor het legaliseren van een plattelandswoning op dit adres.

Dit ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 24 januari 2018 voor een periode van zes weken (tot en met 6 maart 2018) ter inzage bij de gemeente Krimpenerwaard, Dorpsplein 8 in Stolwijk. Dit ontwerpbesluit is geregistreerd onder kenmerk 2017241865.

Zienswijze

U kunt uw schriftelijke zienswijzen over een ontwerpbesluit gedurende deze periode bij Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard indienen, per adres Omgevingsdienst Midden-Holland, Postbus 45, 2800 AA Gouda. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Midden-Holland (telefoon 088 - 54 50 000). Uw zienswijzen kunnen tevens per e-mail worden ingediend via info@odmh.nl.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen naar voren brengen over een ontwerpbesluit, kunnen later beroep instellen tegen een definitief besluit.

Stolwijk, 24 januari 2018.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard,

mw. mr. M. Plantinga, secretaris

mr. R.S. Cazemier, burgemeesterOnderkant formulier

Naar boven