Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Donkerelaan 285 (Wildhoef) ter inzage

Logo Bloemendaal

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van Bloemendaal op 5 juli 2018 het bestemmingsplan Donkerelaan 285 (Wildhoef) gewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan omvat enkel het perceel van zorgcomplex Wildhoef, Donkerelaan 285 te Bloemendaal. Het bestemmingsplan maakt de sloop en nieuwbouw van zorgcomplex Wildhoef mogelijk.

 

De wijzigingen betreffen het volgende:

  • In de regels van het bestemmingsplan zijn artikel 9.3, lid a. en b. dubbel. Artikel 9.3, lid b. komt te vervallen.

  • Op de verbeelding is in de bestemming ‘Verkeer’ de aanduiding ‘verblijfsgebied’ opgenomen. Deze aanduiding is alleen bedoeld voor gebieden zonder gemotoriseerd verkeer. Ter plaatse zal echter wel gemotoriseerd verkeer zijn. Om die reden komt de aanduiding ‘verblijfsgebied’ te vervallen.

 

Het vastgestelde bestemmingsplan inzien

Het raadsbesluit en het bestemmingsplan liggen van 12 juli t/m 22 augustus 2018 ter inzage. Gedurende deze periode kunt u het nieuwe bestemmingsplan raadplegen via de website www.bloemendaal.nl > bestemmingsplannen.

 

Wilt u het nieuwe bestemmingsplan liever op papier inzien? Dan kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 17.00 tot 19.30 uur terecht bij het Gemeentehuis, Bloemendaalseweg 158 te Overveen.

 

Beroep instellen

Van 12 juli t/m 22 augustus 2018 kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen tegen het bestemmingsplan:

  • Belanghebbenden die tijdig een zienswijze op het ontwerp bestemmingsplan hebben ingediend.

  • Belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om tijdig een zienswijze in te dienen op het ontwerp bestemmingsplan.

  • Belanghebbenden die bezwaren hebben tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij vaststelling van het bestemmingsplan heeft aangebracht.

 

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Meer informatie over het instellen van beroep kunt u vinden op www.raadvanstate.nl.

 

Het bestemmingsplan treedt in werking op de eerste dag na de hierboven genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het bestemmingsplan niet. Binnen deze beroepstermijn kan tevens een verzoek tot voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend. Wanneer er een voorlopige voorziening wordt toegekend, zal het bestemmingsplan niet in werking treden, voordat op het beroep is beslist.

 

Meer informatie

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met mevrouw A. Brandenburg, 023 522 5742 of a.brandenburg@bloemendaal.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar boven