Bekendmaking uitgebreide procedure ontwerp-omgevingsvergunning Utrechtseweg 245, Hilversum

Logo Hilversum

Burgemeester en wethouders van Hilversum maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van de buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3 Wabo.

Aanvraag en plan

De aanvraag omgevingsvergunning betreft een wijziging en legalisatie van de bestaande aanbouw aan de achterzijde van de woning op het perceel Utrechtseweg 245 te Hilversum (het rechter deel van een twee onder één kapwoning). Deze aanvraag past niet binnen de regels van het geldende bestemmingsplan.

De aanvraag inclusief bijbehorende ruimtelijke onderbouwing is op 4 juli 2018 in de vergadering van de gemeenteraad besproken. De gemeenteraad heeft besloten tot het afgeven van een ontwerp-‘verklaring van geen bedenkingen’.

Inzien

Op het stadskantoor

De aanvraag, de ruimtelijke onderbouwing, de ontwerp-omgevingsvergunning en overige bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 13 juli 2018 tot en met donderdag 23 augustus 2018 voor een ieder ter inzage bij de

Burgerleeskamer in het Stadskantoor, Oude Enghweg 23. Het Stadskantoor is iedere werkdag geopend tussen 08.30 - 17.00 uur en op donderdagavond tussen 17.00 - 19.30 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter visie gelegde stukken.  

Digitaal

De stukken kunnen daarnaast ook digitaal worden ingezien via http://0402.roview.net/ , klik op ‘Zoek in lijst met plannen’ en vervolgens op ‘Utrechtseweg 245’. Tot slot kan het plan worden bekeken via

de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken zijn op deze website te vinden via het planid-nummer NL.IMRO.0402.01ov01utrechtse245-on01.

Zienswijzen

Tijdens deze periode van terinzagelegging kan eenieder bij voorkeur schriftelijk een zienswijze indienen. Deze zienswijze moet naam en adres bevatten en, gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 9900, 1201 GM Hilversum. Het is niet mogelijk via elektronische weg te reageren.

Informatie

Voor het inwinnen van informatie en het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kunt u contact opnemen met mevrouw S. Wiedemeijer van de Afdeling Beleid en Ontwikkeling, telefonisch bereikbaar op 035 629 2262.

 

Hilversum, 12 juli 2018

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hilversum

 

Naar boven