Woerdense Verlaat nabij Hollandse Kade - wijzigen capaciteit composteerplaat

Logo Nieuwkoop

Vereniging Natuurmonumenten heeft een mededeling als bedoeld in artikel 7.16 van de Wet milieubeheer ingediend voor o.a. het wijzigingen van de capaciteit van de composteerplaat in de nabijheid van de locatie Hollandse Kade te Woerdense Verlaat, gemeente Nieuwkoop.

De Omgevingsdienst heeft besloten dat door Vereniging Natuurmonumenten geen milieueffectrapportage hoeft te worden opgesteld. De voorgenomen activiteit leidt niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu. Hierdoor kan de aanvraag voor een omgevingsvergunning onderdeel milieu (verandering) in behandeling worden genomen.

Stukken inzien

De stukken liggen ter inzage van donderdag 12 juli 2018 tot en met woensdag 22 augustus 2018 in het gemeentehuis van Nieuwkoop aan het Teylersplein 1 te Nieuwveen, maandag, dinsdag en vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur en op woensdag en donderdag van 8.30 uur tot 20.00 uur. Hiervoor dient wel een afspraak gemaakt te worden.

Rechtsbescherming

Het m.e.r-beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbeslissing in het kader van de vergunningprocedure. Dit houdt in dat u op dit moment geen zienswijze of beroep kunt indienen. Zienswijze en beroep indienen tegen het m.e.r-beoordelinsgbesluit is later wel mogelijk, namelijk in het kader van de vergunningprocedure.

Van de ontwerpvergunning en de mogelijkheid van inspraak wordt op vergelijkbare wijze kennis worden gegeven.

Inlichtingen

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de heer K. van ‘t Hoff via 071-4083100 of k.vanthoff@odwh.nl.

 

Naar boven