Publicatie ex artikel 3.30 Wro - toepassing coördinatieregeling Biljoen 6 Velp; gemeente Rheden

Logo Rheden

Burgemeester en wethouders van Rheden geven op grond van artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke

ordening (Wro) kennis van het feit dat de gemeenteraad van Rheden op 28 juni 2018 heeft besloten om de coördinatieregeling toe te passen voor de realisatie van de herontwikkeling van de locatie Biljoen 6 te Velp.

 

Het besluit

Het besluit van de gemeenteraad tot het toepassen van de coördinatieregeling voor dit project is een procedureel besluit. Met de coördinatieregeling is het mogelijk dat diverse procedures gezamenlijk en gelijktijdig worden doorlopen. De voor het project benodigde besluiten worden als gevolg hiervan gecoördineerd behandeld, voorbereid en ter inzage gelegd. De gemeenteraad is het bevoegd gezag voor het vaststellen van het bestemmingsplan en het college van burgemeester en wethouders omtrent de benodigde (omgevings)vergunning(en).

 

De coördinatieregeling heeft betrekking op de volgende (ontwerp)besluiten voor dit project:

 

- Het bestemmingsplan Landelijk gebied, locatie Biljoen 6 Velp.

 

- De omgevingsvergunning(en) voor de realisatie van de herontwikkeling, ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

 

Rechtsmiddel

Tegen het nu bekendgemaakte raadsbesluit tot het van toepassing verklaren van de coördinatieregeling kan geen bezwaar of beroep worden ingediend.

 

Het raadsbesluit ligt met ingang van 12 juli 2018 voor een ieder ter inzage bij de Servicebalie in het Gemeentehuis te De Steeg.

 

De Steeg, 11 juli 2018

 

Naar boven