Voorontwerpbestemmingsplan Snelfietsroute F12, gemeente Westervoort

Logo Westervoort

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westervoort maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan “Snelfietsroute F12” ter inzage ligt.

 

Het vastgestelde tracé van de snelfietsroute F12 loopt van de Brugweg in Westervoort, via Duiven en Zevenaar langs de bedrijventerreinen aan de A12. Het fietspad maakt deels gebruik van bestaande wegen en fietspaden, deels moet een nieuw fietspad worden aangelegd. Het bestemmingsplan “Snelfietsroute F12” voorziet in een planologisch juridische regeling voor het deel van de snelfietsroute F12 in de gemeente Westervoort dat niet binnen de geldende bestemmingsplannen past. Dit is het tracé tussen de rotonde Hamersestraat-Liemersallee tot de gemeentegrens ter hoogte van het kantoor van Liander, inclusief een fietsbrug over de Rivierweg.

 

Inzien

Het voorontwerp van het bestemmingsplan “Snelfietsroute F12” ligt ter inzage met ingang van 12 juli tot en met 22 augustus 2018 bij de servicebalie in het gemeentehuis, Dorpsplein 1 te Westervoort. Het plan kan alleen na het maken van een afspraak worden ingezien. Via de website www.westervoort.nl of telefonisch (026) 3179911 kunt u een afspraak maken. U kunt het bestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl of op de gemeentelijke website.

 

Inspraakreactie

Tijdens de genoemde periode kan iedereen schriftelijk reageren op het voorontwerpbestemmingsplan. Uw inspraakreactie kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Westervoort, Postbus 40, 6930 AA Westervoort. Voor het geven van een mondelinge reactie of voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Ruimtelijke Ontwikkeling via 026 3179911. Van een mondelinge reactie wordt een beknopt verslag gemaakt.

 

Vervolg 

Van de ingekomen inspraakreacties maken wij een inspraakverslag. Hierin vindt een beantwoording plaats van iedere reactie en er wordt ook aangegeven of, en op welke manier, de ingekomen reacties aanleiding zijn voor een aanpassing van het plan. Dit verslag sturen wij toe aan iedereen die schriftelijk of mondeling heeft gereageerd. Vermeld daarom in ieder geval uw naam en adres bij uw reactie.

 

Hierna wordt het ontwerpplan ter inzage gelegd. In een later stadium wordt u hierover geïnformeerd.

 

Naar boven