Vastgesteld bestemmingsplan Geraniumstraat ong. Made, gemeente Drimmelen

Logo Drimmelen

 

 

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 28 juni 2018 het bestemmingsplan Geraniumstraat ong. Made heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om ten noorden en ten zuiden van Geraniumstraat 49 in Made in totaal twee woningen op te richten.

Terinzagelegging

Het vaststellingsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan liggen vanaf vrijdag 13 juli 2018 tot en met donderdag 23 augustus 2018 tijdens de openingstijden ter inzage bij de servicebalie van het gemeentehuis, Park 1 in Made. Het vastgestelde bestemmingsplan is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl (IMRO-code: NL.IMRO.1719.1bp17geraniumstr-vg01).

Instellen beroep

Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken, kunnen beroep instellen. Het beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 EA te ‘s-Gravenhage.

Het besluit treedt in werking daags na de termijn van terinzagelegging. Als een beroepschrift is ingediend, bestaat tevens de mogelijkheid om binnen de termijn van terinzagelegging een voorlopige voorziening aan te vragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een verzoek om voorlopige voorziening schorst de inwerkingtreding van het besluit totdat op het verzoek is beslist.

 

 

Made, 12 juli 2018

Namens deze:

burgemeester en wethouders van Drimmelen

Naar boven