Ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder “Buitengebied Woudrichem, herziening Jan Spieringweg 19 Oudendijk”

Logo Woudrichem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woudrichem maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, artikel 110c van de Wet geluidhinder en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat vanaf 6 juli 2018 tot en met 16 augustus 2018 voor een ieder ter inzage ligt het:

  • 1.

    ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Woudrichem, herziening Jan Spieringweg 19 Oudendijk’ met IMRO-code NL.IMRO.0874.BUITBP201803-ONT1 .

  • 2.

    ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder Jan Spieringweg 19

 

Het plan voorziet de bouw van een nieuwe woning grotendeels buiten de fundering van de te slopen bestaande woning. Overtollige bebouwing zal worden gesloopt. De op het perceel aanwezige kazematten worden daardoor beter zichtbaar. Het is gewenst dat de kazematten zichtbaar blijven.

Het college van burgemeester en wethouders van Woudrichem is voornemens ten behoeve van de nieuw te bouwen woning binnen het bestemmingsplan een hogere waarde vast te stellen voor de geluidsbelasting op de gevel. Het college is van plan om de hogere waarde op de gevel van de te bouwen woning vast te stellen op 53 dB(A).

 

U kunt de stukken inzien bij de gemeente Woudrichem bij de balie van de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Woudrichem. U kunt hiervoor een afspraak maken via het afspraakformulier op www.woudrichem.nl of telefonisch: (0183) 308100.

 

Tevens zijn de stukken raadpleegbaar via de homepage van de gemeente Woudrichem onder Bestemmingsplannen (http://www.woudrichem.nl).

 

De stukken met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan zijn raadpleegbaar via RO-online (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0874.BUITBP201803-ONT1) .

 

Indienen zienswijzen ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder

Tijdens de eerder genoemde termijn van inzage kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen tegen het Ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder Jan Spieringweg 19. Een zienswijze dient ingediend te worden bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Woudrichem per adres postbus 6, 4285 ZG Woudrichem. Zienswijzen kunnen niet via de elektronische weg (e-mail) worden ingediend.

 

Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid mondeling zienswijzen kenbaar te maken, kunt u binnen de gestelde termijn bij de gemeente Woudrichem contact opnemen met de heer de heer W.C.M. van Veghel, telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0183) 308175.

 

Indienen zienswijzen ontwerpbestemmingsplan

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen zienswijzen indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Een zienswijze dient ingediend te worden bij de gemeenteraad van de gemeente Woudrichem per adres postbus 6, 4285 ZG Woudrichem. Zienswijzen kunnen niet via de elektronische weg (e-mail) worden ingediend.

 

Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid mondeling zienswijzen kenbaar te maken, kunt u binnen de gestelde termijn bij de gemeente Woudrichem contact opnemen met de heer W.C.M. van Veghel, telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0183) 308175.

Woudrichem 05 juli 2018

burgemeester en wethouders van Woudrichem,

Naar boven