Ontwerp omgevingsvergunning (ver)bouw bedrijfsruimten Rijksstraatweg 53c Culemborg.

Logo Culemborg

Burgemeester en wethouders van Culemborg maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen in afwijking van het bestemmingsplan. Met toepassing van artikel 2.12 eerste lid, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) wordt het mogelijk gemaakt een vervangende nieuwbouw bedrijfsruimte te realiseren op het perceel Rijksstraatweg 53c te Culemborg.

De aanvraag is in strijd met het geldende bestemmingsplan “Buitengebied” omdat de maximum uitbreidingsmogelijkheid, de maximale goot- en bouwhoogte en de hoogte voor erfafscheidingen worden overschreden.

De ontwerp omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken, met ingang van 13 juli 2018 ter inzage op het stadskantoor, Ridderstraat 250.

U kunt de digitale versie van het ontwerp omgevingsvergunning ook inzien op de website van de gemeente: www.culemborg.nl, onder wonen en omgeving/bestemmingsplannen en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. (planidn: NL.IMRO.0216.PBRijksstrweg53c-ON01).

Gedurende de termijn van ter inzage legging kunt u uw zienswijze schriftelijk kenbaar maken aan het college burgemeester en wethouders, postbus 136, 4100 AC Culemborg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen of nadere informatie kunt u telefonisch een afspraak maken met onze medewerkers van de afdeling Stadsontwikkeling. Bereikbaar onder nummer 0345-477700.

Culemborg, 11 juli 2018.

Burgemeester en Wethouders van Culemborg.

Naar boven