ONTWERPBESTEMMINGSPLAN SCHADIJK 6 EN 8

Logo Veenendaal

Burgemeester en wethouders van Veenendaal maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Schadijk 6 en 8 met ingang van 12 juli 2018, gedurende 6 weken ( tot en met woensdag 22 augustus 2018) ter inzage ligt. Dit op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening. U kunt de stukken op afspraak inzien bij het omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Deze publicatie dient tevens te worden opgevat als de kennisgeving als bedoeld in artikel 1.3.1. Bro (melding voornemen bestemmingsplanherziening). Voor bovengenoemd bestemmingsplan is geen milieueffectrapport opgesteld.

Waar gaat het ontwerpbestemmingsplan over?

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een juridische regeling voor de bouw van 2 woningen met bijgebouwen op het perceel Schadijk 6 en 8 en het realiseren van parkeerplaatsen.

Ligging plangebied ontwerpbestemmingsplan

Het plangebied wordt zijdelings begrensd door Schadijk 4 en 24. Aan de achterkant wordt het gebied begrensd door Munnikenweg 123 tot en met 127.

Geen exploitatieplan

Het verhaal van de kosten voor de realisering van het ontwerpbestemmingsplan is via een overeenkomst verzekerd. Daarom is voor het ontwerpbestemmingsplan geen exploitatieplan opgesteld. In de overeenkomst zijn tevens afspraken gemaakt over de inrichting van het gebied zoals over de aanleg van parkeerplaatsen en groen.

Wilt u een zienswijze indienen?

Tot en met woensdag 22 augustus 2018 kan een ieder zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan bij voorkeur schriftelijk (niet per e-mail) maar ook mondeling indienen.

Schriftelijk

Uw zienswijze sturen naar de raad van de gemeente Veenendaal, postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

Mondeling

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met An van de Weerdhof van de afdeling Wonen en Leven, telefoonnummer (0318) 538 538.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het indienen van zienswijzen of het ontwerpbestemmingsplan kunt u eveneens contact opnemen met An van de Weerdhof van de afdeling Wonen en Leven via bovengenoemd telefoonnummer.

Naar boven