Aanmeldnotitie mer-beoordeling bestemmingsplan “Bedrijventerrein Willem Sophia”, Kerkrade

Logo Kerkrade

Het College van burgemeester en wethouders van Kerkrade maakt op grond van artikel 7.19 van de Wet milieubeheer bekend dat de raad in zijn vergadering van 4 juli 2018 heeft besloten om voor het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Willem Sophia” géén milieueffectrapport (mer) hoeft te worden opgesteld.

Op basis van het Besluit milieueffectrapportage dient bij ruimtelijke ontwikkelingen te worden beoordeeld of die ontwikkelingen belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu met zich mee brengen. Uit de aanmeldnotitie welke deel uitmaakt van het besluit van de raad blijkt dat geen sprake is van belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

 

Tegen dit besluit kan géén bezwaar of beroep worden ingesteld. Wel kan een ieder gedurende de ter inzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan “Bedrijventerrein Willem Sophia” een zienswijze indienen. De termijn van de terinzagelegging wordt te zijner tijd bekend gemaakt door middel van publicatie in de Staatscourant en het Stadsjournaal van de gemeente Kerkrade.

 

Het besluit met de bijbehorende stukken ligt met ingang van dinsdag 17 juli 2018 gedurende 6 weken ter inzage bij het informatiecentrum op de begane grond van het Stadskantoor, Markt 33, 6461 EC Kerkrade. Indien u inhoudelijke vragen heeft, kunt u een afspraak maken met de Sector Stedelijke Ontwikkeling en Beheer (afdeling Stedelijke ontwikkeling) via het telefoonnummer van de gemeente Kerkrade 14045.

Kerkrade, 11 juli 2018

Het college voornoemd,

J.J.M. Som, burgemeester,

H.J.M. Coumans MPM, secretaris.

Naar boven