Ontwerpstructuurvisie Fonds Ruimtelijke Kwaliteit

Logo Sint Anthonis

Gegevens bekendmaking

Inspraaktermijn

10-07-2018 t/m 20-08-2018

Bekendmaking heeft betrekking op

Sint Anthonis

Soort bekendmaking

Structuurvisie

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint Anthonis maken bekend dat ee nontwerpstructuurvisie Fonds Ruimtelijke Kwaliteit als aanvulling op de structuurvisies Kernen en Buitengebied is opgesteld. Het Fonds Ruimtelijke Kwaliteit is een uitwerking van reeds vastgesteld beleid en vormt de juridische borging voor het instellen van een fonds ruimtelijke bijdragen. Tevens wordt met deze structuurvisie de mogelijkheden voor het toepassen van Ruimte-voor-Ruimte initiatieven verbreed.

Ter inzage

Het college heeft besloten deze ontwerpstructuurvisie op basis van de Algemene wet bestuursrecht en de gemeentelijke inspraakverordening vrij te geven voor inspraak. Deze aankondiging is tevens een kennisgeving als bedoeld in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening.

De ontwerpstructuurvisie Fonds Ruimtelijke Kwaliteit ligt met ingang van dinsdag 10 juli 2018 gedurende een termijn van 6 weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Brink 3, te Sint Anthonis. Ook kunt u de ontwerpstructuurvisie raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl onder idn NL.IMRO.1702.1SVaanvullingFRK-ON01.

Inspraak

Een ieder kan vanaf 10 juli 2018 t/m 20 augustus 2018 een schriftelijke inspraakreactie indienen tegen de ontwerpstructuurvisie. In de inspraakreactie moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van de ontwerpstructuurvisie de reactie betrekking heeft.

Een schriftelijke reactie dient te worden gericht aan de gemeenteraad van Sint Anthonis, Postbus 40, 5845 ZG te Sint Anthonis, onder vermelding van ''Inspraakreactie ontwerpstructuurvisie Fonds Ruimtelijke Kwaliteit''. Daarnaast kan een reactie per e-mail worden ingediend via postbus@sintanthonis.nl, onder vermelding van ''Inspraakreactie ontwerpstructuurvisie Fonds Ruimtelijke Kwaliteit''.

Vervolgprocedure

Ten aanzien van de ontwerpstructuurvisie kunnen inspraakreacties worden ingediend, voordat een besluit genomen wordt. Een inspraakreactie kan aanleiding zijn om de ontwerpstructuurvisie aan te passen. De gebundelde inspraakreacties met de beantwoording en eventuele wijzigingsvoorstellen, worden tezamen met de structuurvisie aan de gemeenteraad ter vaststelling aangeboden. Tegen het besluit tot vaststelling kan op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

Sint Anthonis, 9 juli 2018

Naar boven