Vastgesteld bestemmingsplan Spek-Ende 2

Logo Winterswijk

Ter inzage

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Winterswijk in de vergadering van 28 juni 2018 het bestemmingsplan Spek-Ende 2 ongewijzigd heeft vastgesteld.

Inhoud en ligging

Dit bestemmingsplan herziet de bestemming van gronden aan de Jonenstraat. Er worden acht appartementen gerealiseerd, waarbij de bouwhoogte maximaal 9,5 meter mag bedragen. De toekomstige bewoners kunnen parkeren in de bestaande parkeergarage onder Spek-Ende 1.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit van het bestemmingsplan ligt vanaf woensdag 11 juli 2018 gedurende zes weken ter inzage. De stukken liggen ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25 te Winterswijk. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0294.BP1708SGSPEKENDE2-VA01.

Beroep

Gedurende de beroepstermijn, ingaande donderdag 12 juli 2018 tot en met woensdag 22 augustus 2018 kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld. Beroep kan worden ingesteld door:

  • 1.

    Belanghebbenden die tegen het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze hebben ingediend bij de gemeenteraad;

  • 2.

    Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen;

Het beroepschrift kunt u sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 23 augustus 2018. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven