Bekendmaking VOORBEREIDINGSBESLUIT WIJZIGINGSGEBIED LINDENHOF IN LAGE MIERDE

Logo Reusel-De Mierden

De gemeenteraad heeft in de vergadering van 3 juli 2018 besloten dat een herziening van het bestemmingsplan “Kom Lage Mierde” wordt voorbereid. Het gebied waarvoor dit voorbereidingsbesluit geldt, is aangegeven op de bij het besluit behorende verbeelding met het kenmerk NL.IMRO.1667.VBLMvbb3008-VOBB. Het betreft het in het bestemmingsplan “Kom Lage Mierde” aangeduide wijzigingsgebied voor Lindenhof met de aangrenzende woningen aan de Kloosterstraat 3-5-7-9 en Berkenhof 1-2-3-4-5-6-7 in Lage Mierde.

 

Ter inzage

Het voorbereidingsbesluit ligt, samen met bijbehorende verbeelding, voor iedereen ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en op dinsdag tot 19.00 uur. Tegen betaling van leges kunt u kopieën krijgen van de ter inzage liggende stukken.

U kunt het voorbereidingsbesluit ook digitaal raadplegen op:

de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

de gemeentelijke website: www.reuseldemierden.nl/bestemmingsplannen.

 

Het identificatienummer van het voorbereidingsbesluit is NL.IMRO.1667.VBLMvbb3008-VOBB.

 

Geen bezwaar en/of beroep

Op grond van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht kan geen bezwaar en/of beroep tegen het voorbereidingsbesluit worden ingediend.

 

Inwerkingtreding

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking zodra het ter inzage is gelegd. Dit heeft plaatsgevonden op dinsdag 3 juli 2018 om 22.25 uur.

 

Vragen .

Voor het inwinnen van nadere informatie kunt u contact opnemen met Joep Gobbens. U bereikt hem van maandag tot en met vrijdag via het telefoonnummer (0497) 650 020 of via e-mailadres j.gobbens@reuseldemierden.nl.

 

Reusel, 6 juli 2018.

 

Burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden,

de secretaris, de burgemeester (wnd.),

 

 

dhr. M.H.F. Knaapen mw J. Eugster.

Naar boven