Gemeente Giessenlanden , besluit omgevingsvergunning, uitgebreide procedure Kerkweg n.n.b. Giessenburg

Logo Giessenlanden

verleendeomgevingsvergunning

Besluit omgevingsvergunning Activiteitenzone Giessenburg Sport

Burgemeester en wethouders van Giessenlanden maken bekend dat het Wabo-projectbesluit Activiteitenzone Giessenburg Sport conform artikel 3:12 Wet algemene bepalingen (Wabo) ter inzage ligt.

Dit besluit als bedoeld in artikel 2.12 lid 1a onder 3 Wabo heeft betrekking op de locatie van het Sportpark, gelegen aan de Kerkweg te Giessenburg. Het plan betreft het noordelijk deel van de Activiteitenzone en voorziet in:

de herinrichting van het Sportpark Giessenburg met een te realiseren sporthal, voetbal­accommo­datie en een pupillenveld, reconstructie van de voetbalvelden van VV Peursum, het terrein van de tennisvereniging TVG, de verplaatsing van de hoofdentree van VV Peursum en de aanleg van een langzaam verkeerroute, verplaatsing van het centrale parkeerterrein van VV Peursum en inpassing van de brandweerkazerne in het noordelijke deel van de Activiteitenzone Giessenburg.

Het besluit ligt vanaf vrijdag 6 juli 2018 gedurende 6 weken (t/m donderdag 2018) ter inzage. Het besluit is digitaal gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID: NL.IMRO.0689.PB.2024-vast

Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn van 6 weken kunnen belanghebbenden, die zienswijzen naar voren hebben gebracht tegen de ontwerpbeschikking of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan, beroep aantekenen bij de Arrondisse­ments­rechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 50950, 3007 BL Rotterdam. Uw beroepsschrift dient voorzien te zijn van uw naam en adres, de datum, en tegen welk projectbesluit uw beroep zich richt en de redenen van uw beroep.

Naar boven