Ontwerp wijzigingsplan Dronten – Nieuwbouw Wateras / De Gilden(11002)

Logo Dronten

Het college van Dronten maakt bekend dat het ontwerp wijzigingsplan ‘Dronten – Nieuwbouw Wateras / De Gilden(11002)’ ter inzage ligt. Het plangebied van dit ontwerp wijzigingsplan betreft het oostelijke deel van wateras in de wijk De Gilden, ten zuiden van de Bontwerkersgilde, Molenaarsgilde en Korendragersgilde en ten noorden van het Krabbelaarspad. Het plan bestaat uit 5 vrijstaande waterwoningen aan de westkant van het plangebied en daarnaast 11 vrijstaande woningen aan de oostkant van het plangebied.

U kunt de betreffende stukken van 5 juli 2018 tot en met 16 augustus 2018 (6 weken) inzien bij de publieksbalie van het gemeentehuis op afspraak. Ook is het gehele plan beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0303.11002-ON01 of op www.dronten.nl.

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kunt u een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van de gemeente Dronten, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC DRONTEN. U kunt geen zienswijze per e-mail indienen. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. Dit kan door een afspraak te maken met dhr. E. Heldoorn via het secretariaat REO, tel: (0321) 388 251.

Na vaststelling van het wijzigingsplan door het college ligt het plan ter visie met de mogelijkheid tot het indienen van beroepschriften en/of een voorlopige voorziening bij de Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak.

 

Dronten, 4 juli 2018.

Het college van Dronten,

secretaris, drs. T. van Lenthe;

burgemeester, mr. A.B.L. de Jonge.

Naar boven