Bekendmaking ontwerp wijzigingsplan garages Spoorlaan en gecoördineerd ontwerpbesluit omgevingsvergunning

Logo Kapelle

Burgemeester en wethouders van Kapelle maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 31 mei 2018 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt:

  • 1.

    een ontwerp van het wijzigingsplan garages Spoorlaan (Wemeldinge 6e herziening).

  • 2.

    een ontwerp van de omgevingsvergunning voor de activiteit (ver)bouwen van een bouwwerk, voor het bouwen van zes garages/bergingen achter de Spoorlaan.

 

Plangebied

Het plangebied omvat de kadastrale percelen gemeente Kapelle, sectie B, nummers 1919 gedeeltelijk gelegen aan de Spoorlaan te Wemeldinge.

 

Hoofdlijnen van het plan

Er is een initiatief voor het bouwen van zes garageboxen/bergingen aansluitend op de reeds bestaande garages op het gemeentelijk plantsoen.

 

Coördinatieregeling

De gelijktijdige terinzagelegging van het ontwerp wijzigingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning gebeurt op grond van de coördinatieregeling van paragraaf 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening. De bovengenoemde besluiten worden gecoördineerd behandeld en voorbereid. Het college van Burgemeester en wethouders is het bevoegde gezag.

 

Het plan inzien

U kunt het ontwerp wijzigingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning met bijlagen inzien op het gemeentehuis, Kerkplein 1 te Kapelle. Deze stukken zijn tevens in pdf-versie te raadplegen op de gemeentelijke website www.kapelle.nl onder ‘bestemmingsplannen’. Een volledig digitale versie van het ontwerp wijzigingsplan, met code NL.IMRO.0678.WemeldingeHZ006-OW01 is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Reageren

Een ieder kan gedurende bovengenoemde termijn van zes weken een (gemotiveerde) zienswijze indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Kapelle, Postbus 79, 4420 AC te Kapelle. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14-0113. Voor burgers bestaat er ook de mogelijkheid om digitaal een zienswijze in te dienen. Kijk hiervoor op www.kapelle.nl. U dient dan wel over een DigiD te beschikken. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk.

 

Kapelle 28 juni 2018

Burgemeester en wethouders van Kapelle.

Naar boven