Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning zonnepark Veldhoeveweg 1

Logo Dalfsen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken bekend dat zij van plan zijn om in afwijking van het bestemmingsplan een omgevingsvergunning te verlenen met toepassing van artikel 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

De omgevingsvergunning heeft betrekking op het realiseren van een zonnepark op het perceel Veldhoeveweg 1, met een termijn van maximaal 25 jaar. 

De gemeenteraad heeft in de vergadering van 28 mei 2018 besloten om naar aanleiding van deze aanvraag omgevingsvergunning een ontwerp Verklaring van Geen Bedenkingen te verlenen. Daarbij is verder besloten dat wanneer er geen zienswijzen tegen de verklaring worden ingediend, deze verklaring als definitief wordt beschouwd.

U kunt de ontwerpbeschikking omgevingsvergunning, de ontwerp verklaring van geen bedenkingen met bijbehorende stukken van 4 juli 2018 tot en met 14 augustus 2018 inzien bij het loket van de eenheid Publieksdienstverlening in het gemeentehuis van Dalfsen.

Indienen zienswijze

Iedereen kan van 4 juli 2018 tot en met 14 augustus 2018 via een brief of mondeling een zienswijze geven over de ontwerpbeschikking. Een brief kunt u sturen naar burgemeester en wethouders van Dalfsen, Postbus 35, 7722 AA Dalfsen. Voor het inbrengen van uw mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer B. Hoogenraad van de eenheid Publieksdienstverlening, telefoon (0529) 488 388.

Dalfsen, 3 juli 2018

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

 

Naar boven