Ontwerpbestemmingsplan ''Wanroij, RvR Lindensteeg ong., kavel 1''

Logo Sint Anthonis

Gegevens bekendmaking

Bezwaartermijn

03-07-2018 t/m 13-08-2018

Bekendmaking heeft betrekking op

Sint Anthonis

Soort bekendmaking

Bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan “Wanroij, RvR Lindensteeg ong., kavel 1” (plan IDN: NL.IMRO.1702.2BPrvrlindensteegkvl1-ON01) inclusief alle bijlagen ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan ''Wanroij, RvR Lindensteeg ong., kavel 1'' betreft een (partiële) herziening van het huidige bestemmingsplan ''De Steeg''. Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk om op het perceel Lindensteeg ongenummerd (naast 24) te Wanroij een Ruimte-voor-Ruimte kavel te ontwikkelen ten behoeve van de bouw van een woning.

Reageren op het ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan inclusief alle bijlagen ligt met ingang van 3 juli 2018 voor de duur van zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Brink 3 te Sint Anthonis. Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn kan tot en met 13 augustus 2018 door een ieder een schriftelijke dan wel mondelinge zienswijze kenbaar worden gemaakt tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend op het volgende adres: gemeente Sint Anthonis, postbus 40, 5845 ZG Sint Anthonis. Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt bij de afdeling Strategie & Ontwikkeling, Brink 3, 5845 BH te Sint Anthonis. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer R. Borst, op telefoonnummer 0485-388888 of royborst@sintanthonis.nl.

Sint Anthonis, 2 juli 2018

Naar boven