Besluit van de algemeen directeur Rijksdienst voor Ondernemend Nederland van 27 juni 2018, nr. MD201855INSTHH, houdende wijziging van het Besluit ondermandaat, volmacht en machtiging voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland van het Ministerie van Economische Zaken 2017

De algemeen directeur Rijksdienst voor Ondernemend Nederland,

Gelet op artikel 19 van het Besluit mandaat, volmacht en machtiging EZK 2017;

Besluit:

ARTIKEL I

Het Besluit ondermandaat, volmacht en machtiging voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland van het Ministerie van Economische Zaken 2017 wordt als volgt gewijzigd:

A

In artikel 1, onderdeel c, wordt na ‘de directeur Financiën, Informatiemanagement en Facilitaire Zaken,’ ingevoegd ‘de projectdirecteur Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen,’.

B

In artikel 1, onderdeel f, wordt na ‘de afdeling Uitvoeringskader en Betaalorgaan,’ ingevoegd ‘de afdelingen van de projectdirectie Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen,’.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 19 maart 2018.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

‘s-Gravenhage, 27 juni 2018

H.A. Harmsma algemeen directeur Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken, binnen 6 weken na de dag van dagtekening van deze Staatscourant een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, t.a.v. de afdeling Juridische Zaken, Postbus 40219, 8004 DE Zwolle.

Naar boven