Ontwerpbestemmingsplan ‘Peperstraat ongenummerd, tussen 6 en 8’ ter inzage

Logo Oirschot

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Peperstraat ongenummerd, tussen 6 en 8’ ter visie wordt gelegd. Vanaf donderdag 5 juli 2018 liggen het ontwerpbestemmingsplan NL.IMRO.0823.BPBGPEPERSTR6A-ONTW en de bijbehorende stukken gedurende zes weken ter visie. U kunt het ontwerpbestemmingsplan raadplegen via de link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn= NL.IMRO.0823.BPBGPEPERSTR6A-ONTW. Het plan ligt ook ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Om het plan in te zien kunt u een afspraak inplannen.

Doel van het ontwerpbestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk één Ruimte voor Ruimte- woning met bijgebouwen te realiseren op de locatie Peperstraat ongenummerd tussen 6 en 8 in Oirschot, gelegen ten noorden van de kom van Oirschot. Het gaat om het perceel kadastraal bekend gemeente Oirschot sectie L, nummer 1153, gelegen tussen Peperstraat 6 en 8.

Wilt u een zienswijze hierover kenbaar maken?

Van 5 juli 2018 tot 15 augustus 2018 kan iedereen schriftelijk (niet per e-mail) of mondeling een zienswijze kenbaar maken over het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Oirschot, Postbus 11, 5688 ZG Oirschot. Mondelinge zienswijzen kunt u tijdens de openingstijden van het gemeentehuis of op afspraak kenbaar maken bij de Centrale Balie.

Oirschot, 4 juli 2018

Naar boven