Voorontwerp bestemmingsplan Zeddamseweg 17, Etten

Logo Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend dat ter inzage ligt:

het voorontwerpbestemmingsplan ‘Zeddamseweg 17, Etten’

Het bestemmingsplan voorziet in het wijzigen van de agrarische bestemming in een maatschappelijke bestemming op het adres Zeddamseweg 17 in Etten om zo de realisatie van een crematorium mogelijk te maken.

Inzien

Het voorontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt van 28 juni 2018 tot en met 25 juli 2018 voor iedereen ter inzage. Wanneer u het bestemmingsplan in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u hiervoor een afspraak maken bij de balie Vergunningen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar (0315) 29 22 92 of een e-mail sturen naar balievergunningen@oude-ijsselstreek.nl. Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.1509.BP000150-VO01). In het gemeentehuis kunt u het bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Inspraakreactie

Gedurende de genoemde periode kan iedereen schriftelijk een inspraakreactie indienen gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Oude IJsselstreek, Postbus 42, 7080 AA Gendringen. Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u een afspraak maken via de balie Vergunningen.

Inloopavond

Op woensdag 4 juli 2018, van 20.00 tot 22.00 uur, staat een inloopavond gepland bij zaal Köster aan de Dorpsstraat 26 in Etten. Tijdens deze avond kunt u vragen stellen over dit bestemmingsplan.

Vervolg

Het college geeft op alle reacties uit de inspraak een schriftelijk antwoord. Reacties kunnen de inhoud van het bestemmingsplan mogelijk wijzigen. Daarna wordt het bestemmingsplan als ontwerp ter inzage gelegd. Belanghebbenden kunnen dan opnieuw reageren. Vervolgens neemt de gemeenteraad een besluit over het al dan niet (gewijzigd) vaststellen van het bestemmingsplan ‘Zeddamseweg 17, Etten’.

 

Naar boven